Dit jaar organiseren we op 14 september een landelijke duiding van de benchmark en presenteren we de belangrijkste resultaten en trends in gemeenteland. Je bent van harte uitgenodigd!

Dag van de Duiding

Aan de hand van het Venster-dashboard gaan we in op de benchmark in relatie tot de grote uitdagingen van dit moment: het financieel ravijn, personele krapte, hoge ambities van het college en de noodzaak tot verdere digitalisering om de dienstverlening te verbeteren. Hoe staan de gemeenten er nu precies voor? Wat zijn de belangrijkste trends én wat kunnen we als gemeenten hier nog van leren? Daarna gaan we in deelsessies met elkaar in gesprek. Wat zou er anders kunnen en waar zit ruimte voor verbetering? Kortom, een unieke kans om inzichten te krijgen en te delen.

Het programma

  • 13.30 uur – Inloop
  • 14.00 uur – Plenaire presentatie over uitkomsten van dit jaar en trends aan de hand van het dashboard
  • 15.15 uur – Deelsessies over relevante thema’s als financiën, HR en digitalisering
  • 16.30 uur – Plenaire terugkoppeling
  • 17.00 uur – Borrel

Meld je aan!

Jij en je collega’s zijn van harte welkom op donderdag 14 september vanaf 13.30 uur in Villa Jongerius aan de M.A. Tellegenlaan in Utrecht. Op loopafstand van Utrecht CS en met gratis parkeergelegenheid. Meld je uiterlijk donderdag 7 september aan via dit aanmeldformulier.