Met het medewerkersonderzoek van InternetSpiegel blijf je in contact met medewerkers tijdens alle fases van de employee journey. Met de komst van de Instroommonitor breng je nu de gehele employee journey in kaart: van instroom tot uitstroom. Ontdek met de Instroommonitor hoe nieuwe medewerkers de eerste periode in hun organisatie ervaren.

Met de Instroommonitor richten we ons op het onboarding-proces: alle activiteiten die de organisatie uitvoert om de aanpassing van nieuwe medewerkers, van buitenstaander naar ingewijde van de organisatie, te faciliteren. Krijgen nieuwe medewerkers voldoende inzicht in regels en procedures, vinden ze aansluiting bij collega’s, krijgen ze mee welke cultuur er heerst en is voor hen duidelijk wat hun werk en rol inhoudt? Onboarding-inspanningen vanuit de organisatie hebben positieve invloed op het welzijn van nieuwe medewerkers. De Instroommonitor geeft daarom ook inzicht in het welzijn van medewerkers. Voelen nieuwe medewerkers zich bevlogen en betrokken? In welke mate ervaren ze herstelbehoefte na een werkdag? En ervaren zij sociale veiligheid in de organisatie?

Benieuwd naar de flyer over de Instroommonitor? Stuur dan een mail naar thomas.hettema@ictu.nl.

Meer weten over de Instroommonitor of deze inzetten in jouw organisatie? Neem contact op met jouw contactpersoon binnen Effectory of mail naar InternetSpiegel@effectory.com