Onze instrumenten

Ontdek kansen en mogelijkheden voor gelukkige werknemers en betere prestaties met onze instrumenten

Gelukkige medewerkers presteren beter. Maar hoe zorg je voor gelukkige medewerkers? Met onze instrumenten bieden we jou inzicht in de beleving op individueel, team-, organisatie- en sectoraal niveau. Onderzoek trends, peil wensen en behoeften en gebruik deze waardevolle kennis om jouw (overheids)organisatie beter te laten functioneren.

Ontdekken welk instrument het beste bij jou past? Onze menukaart beschrijft vijf instrumenten met bijbehorende onderzoeken; gericht op inzicht in medewerkersbeleving. Bekijk hier de menukaart of download de PDF

InternetSpiegel

Link naar Instrument InternetSpiegel

Met InternetSpiegel onderzoek je het werkgeluk op je eigen werkvloer. Met dit medewerkersonderzoek peil je de werkbeleving van medewerkers en interne klanten, vergelijk gegevens met andere (geanonimiseerde) organisaties en werk structureel aan goed werkgeverschap.

Werkonderzoek

Link naar instrument: Werkonderzoek

Het Werkonderzoek is een grootschalig onderzoek onder meer dan 100.000 ambtenaren. Verdiep je in analyses en algemene trends en gebruik de uitkomsten om te werken aan een sterk personeels- en mobiliteitsbeleid.

Flitspanel

Link naar instrument: Flitspanel

Het Flitspanel bestaat uit circa 10.000 betrokken overheidsmedewerkers die hun mening geven over onderwerpen die te maken hebben met het werken bij de overheid, zoals arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden of HRM.

Onderzoek op maat

Link naar instrument: Onderzoek op maat

Bij specifieke (bijvoorbeeld sectorgebonden) vragen met betrekking tot werken bij de overheid bieden we ondersteuning op maat. Van verdiepende analyses over strategisch personeelsbeleid, tot sparren over hrm-vraagstukken of werkgeverschap. Ontdek hoe we je kunnen ondersteunen.

Wil je onderzoek doen, maar weet je niet welk instrument je daarbij het best kunt inzetten? Neem contact met ons op via info@venster.nl en we denken graag met je mee!