Effectory is als sterke winnaar uit de bus gekomen bij de Europese aanbesteding voor de uitvoering van het InternetSpiegel medewerkersonderzoek. Effectory won vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding. Effectory was de afgelopen jaren al onze onderzoekspartner en zal dat de komende jaren wederom zijn. Meer over deze uitslag, over de vernieuwingen van het InternetSpiegel aanbod en wat je kunt doen om hiermee direct aan de slag te gaan lees je hier.

Effectory als partner

Wij zijn blij met Effectory als uitvoerder van het InternetSpiegel medewerkersonderzoek. Met deze partij als partner voelen wij ons gesterkt in onze missie om prestaties van overheidsorganisaties te meten en te verbeteren. Effectory heeft een bewezen track record in het uitvoeren van medewerkersonderzoek, beschikt over een innovatief onderzoeksplatform en hecht – net als wij – veel waarde aan een adequate follow-up.

Over de vernieuwing en verrijking van het InternetSpiegel medewerkersonderzoek

InternetSpiegel biedt gedegen onderzoeksmethoden. Kwaliteit staat voorop. We werken met gevalideerde, wetenschappelijk en praktisch bewezen onderzoeksmodellen. Deelnemers kunnen benchmarken met meer dan 350 overheidsorganisaties. Informatiebeveiliging, privacy- en AVG-zaken zijn geborgd. Het onderzoeksproces is altijd gericht op impact: vragenlijsten zijn device-vriendelijk en toegankelijk, rapportages zijn online, interactief en op alle niveaus beschikbaar, tips en best practices worden op maat gedeeld.

Dat is echter alleen de basis. We ontwikkelen het medewerkersonderzoek en al haar onderdelen continu door, zodat we blijven aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen. Zo behoren – naast integrale, organisatiebrede metingen – flexibele en ook meer kortcyclische metingen voortaan tot de mogelijkheden. Daarnaast breiden we ons aanbod de komende periode uit met een integrale aanpak voor het ophalen en inzetten van feedback van medewerkers gedurende hun hele ‘employee journey’. Je kunt nu ook bij ons terecht voor onder meer instroom- en/of uitstroomonderzoek, HR-analytics of een online community.
Infographic Zicht in de Employee Journey

Wil je graag aan de slag met InternetSpiegel?

Wil je meer weten over de vernieuwingen en de mogelijkheden van het InternetSpiegel medewerkersonderzoek? Of wil je graag snel aan de slag hiermee in uw organisatie? Neem dan contact op met Marc Meijer van Effectory via 020 30 50 102 of  Internetspiegel@Effectory.com.

Meer informatie vind je ook online. Heb je een lopende overeenkomst met ons? Dan nemen wij spoedig contact op om het vervolg en de wensen te bespreken.

Heb je andere vragen?

Heb je andere vragen of vragen over de aanbesteding? Neem dan contact op met Ester Baauw via 06 21 13 73 92 of internetspiegel@ictu.nl.