Panellid worden van Flitspanel

Wil jij bijdragen aan een betere overheid door onderzoeken in te vullen over (HRM)beleid? Word dan lid van het Flitspanel. Als panellid geef je periodiek je mening over allerlei beleidsvragen die te maken hebben met werken in de publieke sector.

Je geeft online je visie in onderzoeken van bijvoorbeeld ministeries, A&O-fondsen of universiteiten. Samen met circa 10.000 collega’s vorm je een krachtige stem in de ontwikkeling van beleid op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden of de arbeidsmarkt.

Meld je aan als panellid

Word Flitspanellid en laat jouw stem horen.
Dit doe je door hier je e-mailadres te noteren. Nadat je op Verzenden hebt geklikt, ontvang je een e-mail waarmee je de aanmelding kunt bevestigen.

  *Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om jouw aanmelding voor het Flitspanel in gang te zetten. Het e-mailadres dat je hier opgeeft wordt daarna direct verwijderd.

  De voordelen van panellid worden

  • Je draagt bij aan de koers van beleid
   De uitkomsten van het Flitspanel dragen bij aan beleidsontwikkeling op het gebied van werken in de publieke sector. Dit omvat bijvoorbeeld integriteit, hybride werken, inclusiviteit of arbeidsomstandigheden.
  • Meedoen kost weinig tijd
   Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden, zodat het beantwoorden van de vragen weinig tijd kost.
  • Je bepaalt zelf wanneer het uitkomt
   Wanneer je bent geselecteerd voor een onderzoek ontvang je een uitnodiging per e-mail. Een onderzoek staat meestal 3 weken open. Binnen deze periode bepaal je zelf of je meedoet en wanneer je de vragenlijst invult.
  • Je ontvangt de belangrijkste resultaten
   Zodra de onderzoeksresultaten beschikbaar zijn, ontvang je als panellid een beknopte samenvatting.
  • Je blijft volledig anoniem
   Het Flitspanel is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Dat betekent dat we je gegevens altijd anoniem verwerken, vertrouwelijk behandelen en niet delen met derden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  Meer weten over het Flitspanel?

  Wil je meer informatie over het Flitspanel of weten wat het kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op via flitspanel@ictu.nl.

  Contactpersonen voor inhoudelijke vragen

  Catharina Kolar

  Projectleider & onderzoeker

  "Gedreven om met goed onderzoek overheidsorganisaties en hun medewerkers verder te helpen."

  Catharina Kolar

  Thomas Hettema

  Adviseur

  "Kwaliteit van onderzoek staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb een passie voor alles wat raakvlakken heeft met HRM, personeelsbeleid en goed werkgeverschap."

  Thomas Hettema