Flitspanel

Het Flitspanel is hét medewerkerspanel van en voor de publieke sector. Circa 10.000 betrokken medewerkers uit de publieke sector denken mee over onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en leiderschap. Iedereen die werkzaam is binnen de publieke sector kan lid worden van het Flitspanel en deelnemen aan diverse onderzoeken over het werken bij de overheid. Alle werkgevers in de publieke sector kunnen gebruikmaken van het Flitspanel als zij op zoek naar een respondenten voor onderzoeken op het terrein van HRM en werkgeverschap.

Panellid worden?

Wil jij deelnemen aan onderzoeken over het werken bij de overheid?

Wat kan het Flitspanel voor jou betekenen?

Het Flitspanel speelt een belangrijke rol in verschillende onderzoeken van overheidsorganisaties zoals ministeries, A&O-fondsen en universiteiten op het gebied van hrm en werkgeverschap. Van vragen over arbeidsvoorwaarden, tot onderzoeken naar integriteit, arbeidsomstandigheden, de arbeidsmarkt en productiviteit. Bekijk de voordelen van het Flitspanel.

De voordelen van het Flitspanel

Circa 10.000 betrokken werknemers denken mee

Het Flitspanel bestaat uit circa 10.000 medewerkers uit de publieke sector. Betrokken werknemers uit de dagelijkse praktijk, die een goede afspiegeling vormen van jouw doelgroep. Leg bestaande ideeën voor, peil meningen of toets beleidsvoorstellen en je ontdekt in korte tijd wat jouw doelgroep vindt.

 

Snel een gerichte toets op beleidsideeën

Bij het Flitspanel kun je leden selecteren op specifieke kenmerken, zoals leeftijd of sector waarin iemand werkt. Hierdoor beschik je snel over specifieke uitspraken van jouw doelgroep. Dat is waardevolle informatie voor beleidsideeën of actuele vragen op het gebied van werken bij de overheid.

 

Doe het zelf of met professionele begeleiding

Je kunt een beleidsvraag zelf vertalen naar een vragenlijst, maar ook de hulp inschakelen van het Flitspanel-team van programma Venster voor medewerkers. Het Flitspanel-team bestaat uit deskundige onderzoekers. Zij denken graag met je mee over de opzet van het onderzoek en helpen bij het opstellen van een vragenlijst, het uitvoeren van analyses en het duiden van de resultaten.

Meer weten over het Flitspanel?

Wil je meer informatie over het Flitspanel of weten wat het kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op via flitspanel@ictu.nl.

Contactpersonen voor inhoudelijke vragen

Catharina Kolar

Projectleider & onderzoeker

"Gedreven om met goed onderzoek overheidsorganisaties en hun medewerkers verder te helpen."

Catharina Kolar

Thomas Hettema

Adviseur

"Kwaliteit van onderzoek staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb een passie voor alles wat raakvlakken heeft met HRM, personeelsbeleid en goed werkgeverschap."

Thomas Hettema

Laatste nieuws

Nieuw in het dashboard Gemeentefinanciën: inzicht in alle inkomsten van het Rijk (o.a. SPUKS)

Lees meer
SPUK Venster gemeentefinancien

Werkgeluk verhogen? Zorg voor voldoende autonomie en een gezonde werkdruk 

Lees meer
werkdruk publieke sector

Andere onderzoeken

InternetSpiegel

Werkonderzoek

Venster voor Bedrijfsvoering

Flitspanel

Onderzoek op maat