Productiviteitsstreven is een beproefd concept in het bedrijfsleven om organisaties efficiënter en/of effectiever te maken. De verwachting is dat hierdoor het rendement van een organisatie een boost krijgt, stakeholders meer tevreden zijn, de overlevingskans van een organisatie toeneemt en de kwaliteit stijgt en/of prijzen dalen. Maar kun je ook naar de productiviteit van publieke organisaties kijken zoals we dat gewend zijn te doen bij commerciële organisaties? En wat vraagt dat aan lef, assertiviteit en volharding van de publieke bestuurder? We gaan hierover graag met jou in gesprek tijdens een strategische sessie op 28 juni bij ICTU in Den Haag.

Tijdens de sessie proberen we met elkaar het ongrijpbare fenomeen ‘productiviteit van publieke organisaties’ te ontrafelen. Inspirerende gastsprekers uit bedrijfsleven en wetenschap houden ons een spiegel voor en samen bespreken we de mogelijkheden, nut en noodzaak om het productiviteitsdenken binnen publieke organisaties te vergroten.

Meld je aan

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar vensters@ictu.nl en wij zetten je op de lijst van aanmeldingen. We informeren je zodra we meer details hebben. Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 en vol is vol.

Walter Huith en Cees van der Zwan
Strategisch managementadviseurs Vensters