Winnaars Overheidsawards 2023

De winnaars van de Overheidsawards zijn bekend. Koffiebranderij (Zuivere Koffie) en bakkerij is uitgeroepen tot Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2023. Frans Swinkels, concerndirecteur bij gemeente Tilburg, ging naar huis met de titel ‘Beste Overheidsmanager van het Jaar 2023’.

Benieuwd naar de onderbouwing van de jury? Lees dan het verslag over de uitreiking op de website van de Overheidsawards.

Over de Overheidsawards

Met de verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar en Beste Overheismanager van het Jaar heeft de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) als doel om goede overheidsinnovaties een podium te bieden en in het zonnetje te zetten, kennis uit te wisselen en ter inspiratie te dienen voor overheidsinnovaties, overheidsorganisaties en overheidsmedewerkers.

De uitreiking van de Overheidsawards wordt mede mogelijk gemaakt door: Binnenlands Bestuur, FUTUR, Interprovinciaal Overleg (IPO), Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD), Ordina, PA consulting, Publiek Denken en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).