InternetSpiegel

Overheidsorganisaties zijn volop in beweging. Welke impact heeft dat op je medewerkers? En hoe zou je binnen je organisatie meer kunnen aansluiten bij hun wensen en behoeften?

Met InternetSpiegel kijk je op een nieuwe manier naar je eigen organisatie en ontdek je de beleving van iedere medewerker binnen jouw organisatie. Van de eerste kennismaking tot bij een eventueel vertrek. Dit medewerkersonderzoek leidt tot verhelderende inzichten én concrete actieplannen voor beter werkgeverschap.

Medewerkersonderzoek: van instroom tot uitstroom

Samenwerking met Effectory

Logo Internetspiegel en Effectory

Venster voor Medewerkers biedt InternetSpiegel aan in samenwerking met Effectory. Effectory is marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek en beschikt over een innovatief onderzoeksplatform. Met InternetSpiegel maken we inzichten concreet, zodat organisaties er echt mee aan de slag kunnen.

Inmiddels maken meer dan 500 organisaties gebruik van InternetSpiegel. Meer weten over de medewerkersonderzoeken of ontdekken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Effectory logo

Wil je graag snel aan de slag met InternetSpiegel in jouw organisatie?

Neem dan contact op met team InternetSpiegel van Effectory via 020 30 50 102 of internetspiegel@effectory.com. Meer informatie vind je ook op de website van Effectory.

Voordelen van InternetSpiegel

  • Gevalideerde, korte vragenlijsten met actuele thema’s
  • Zicht op de gehele employee journey; van instroom tot uitstroom van medewerkers
  • Benchmarken en leren van elkaar
  • Uitgevoerd door Effectory, marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek
  • Onderzoek flexibel in te richten
  • ​AVG-proof
Infographic: Zicht in de Employee Journey. Het nieuwe onderzoekslandschap van InternetSpiegel. 1. Instroom: Optimaliseer onboarding 2. Medewerkersonderzoek: Organisatiebrede meting 3. Flexibel en decentraal onderzoek: Inzoomen op thema's en/of teams 4. Pulse/kortcyclische aanvullingen: Volledige regie bij teams over inhoud en timing 5. Additionele opties: Online community, Teamie 6. HR Analytics: Verdiepende analyses, Koppeling organisatieresultaat 7. Uitstroomonderzoek: Leer van vertrekkende medewerkers

Altijd in dialoog

Succesvolle organisatieontwikkeling vraagt om een continue dialoog met medewerkers. Op die manier houd je mensen betrokken, krijg je inzicht in actuele ervaringen en kun je strategische doelstellingen afstemmen op wensen en behoeften. Met InternetSpiegel meet je precies hoe medewerkers hun werk beleven, in iedere fase van hun employee journey. Leer wat er speelt tijdens inwerkperiodes, hoe het staat met thema’s als bevlogenheid, diversiteit en sociale veiligheid, hoe teams functioneren en wat beweegredenen zijn om te vertrekken.

Met InternetSpiegel verzamel je eenvoudig feedback rondom elk gewenst thema, met kant-en-klare onderzoeken of een onderzoeksopzet op maat. Zo krijg je zicht op je organisatie, blijf je in gesprek en werk je gerichter aan een effectieve en tevreden organisatie.

Contactpersonen voor inhoudelijke vragen

Catharina Kolar, Onderzoeker

Catharina Kolar

Projectleider & onderzoeker

Gedreven om met goed onderzoek overheidsorganisaties en hun medewerkers verder te helpen.

catharina.kolar@ictu.nl

Thomas Hettema

Thomas Hettema

Adviseur

thomas.hettema@ictu.nl 

Andere instrumenten

Werkonderzoek

Inzicht in de werkbeleving van ambtenaren in de publieke sector, lessen voor beleid en vergelijking tussen sectoren.

Lees verder

Flitspanel

Peil de mening van circa 10.000 betrokken medewerkers bij onderzoeksvragen of beleidsideeën op het gebied van werken bij de overheid.

Lees verder

Onderzoek op maat

Vraag onze onderzoekers om een onderzoek op maat te ontwikkelen voor jouw specifieke vraag of situatie. Ontdek de mogelijkheden.

Lees verder

Nieuws vanuit Venster voor Medewerkers

Inzicht in gemeentefinanciën met open dashboard Venster

Lees meer
inzicht gemeentefinancien

Staatsprint 13 maart: denk mee over een betere digitale overheid

Lees meer

Niet elke gemeenteambtenaar ervaart (hoge) werkdruk

Lees meer
werkdruk gemeenteambtenaren

Werkdruk en uitputting bij medewerkers van universiteiten

Lees meer