Op 21 november organiseren Venster voor Bedrijfsvoering en de RBB Groep een leerbijeenkomst voor gemeenten, publieke dienstverleners en waterschappen. Centraal staat wat we van elkaar kunnen leren als we kijken naar de benchmark. We nodigen je van harte uit voor het congres ‘Samen leren in een veranderende wereld’. 

Ben je erbij? Aanmelden kan!

Leren van elkaar, inspireren én netwerken

Het doel van de bijeenkomst is dat we aan de hand van de bedrijfsvoeringsbenchmark sectoroverstijgend leren door vergelijken. Samen met de RBB groep organiseren we een middag vol leren van elkaar, inspiratie en netwerken onderling met gemeenten en waterschappen en de RBB-leden. Onder leiding van Peter Teesink, Gemeentesecretaris bij gemeente Amsterdam en bijdragen van o.a. Margret Vincent, Directeur Bedrijfsvoering bij gemeente Ede.

Meer informatie over het programma volgt na de zomer. 

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is voor collega’s uit publieke dienstverleners, gemeenten en waterschappen met functies als Gemeentesecretarissen, Directeuren Bedrijfsvoering, Afdelingshoofden in de bedrijfsvoering, managers en teamleiders (eindverantwoordelijken).

Praktische informatie

Het congres vindt plaats op 21 november van 12.30 – 17.00 uur bij Eenhoorn Amsersfoort.

Vragen? Laat het weten via info@venster.nl.